Insurance made simple

team voorgevel

Wat wij voor jou kunnen doen

Akses & Smismans helpt mensen en bedrijven beschermen wat hen dierbaar is. We doen dat met eenvoudige, duidelijke en transparante verzekeringen. We bijten ons vast in complexe materie en maken ze glashelder voor jou. We zijn mee met het leven en de risico’s die er onvermijdelijk bijhoren. Het succes van Akses & Smismans is afhankelijk van jouw tevredenheid. Daarom plooien wij ons dubbel voor jou als klant, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dankzij dit geëngageerd partnership stap je zorgeloos door het leven, zowel privé als professioneel.

Insurance made simple

Eenvoudig

Eén team van experten voor al je verzekeringen. Makkelijk af te sluiten, makkelijk te beheren, makkelijk om schade te melden.

Duidelijk

We leggen je de materie in mensentaal uit, zodat je goed weet waarvoor je verzekerd bent.

Transparant

We communiceren open over je dossier en de bijhorende kosten.

Akses & Smismans plaatst
jouje bedrijfje gezinje woningje pensioenje medewerkersje toekomst voorop

Wij verzekeren jouw bescherming in alle onafhankelijkheid. In tegenstelling tot andere grote kantoren hoeven wij geen rekening te houden met de belangen van aandeelhouders of een financiële groep. Voor ons primeert slechts één belang: dat van jou.

Voorkomen is beter dan genezen

Verzekeren kan anders. Met vooruitziend risico-inzicht krijg je slimme oplossingen om tegenslag te voorkomen. Samen gaan we voor minder schade!

Je eigen verzekerteam

Je krijgt je eigen verzekerteam dat zich inleeft in jouw situatie. We zorgen ervoor dat je nooit te weinig of te veel bent verzekerd. Echte mensen om je verder te helpen.

Van ondernemers voor ondernemers

Akses & Smismans gaat verder dan de bescherming van je activiteiten en je levenskwaliteit. Onze ondernemers denken vooruit en zorgen voor je groei en je medewerkers.

Verzekerd op elk niveau

De juiste oplossing vinden is ook een kwestie van ervaring. Bij ons ben je verzekerd van expertise op elk niveau van het verzekeringsvak. Anders gezegd: elke uitdaging hebben wij al eens met succes opgelost.