Nieuws

Nieuws
Astrid Verhoeven

Wie is marathonatlete Astrid Verhoeven?

Astrid Verhoeven is een beloftevolle marathonloopster met een ongekende passie voor de sport. Afzien en haar grenzen verleggen zit in haar DNA. Haar doel? Haar persoonlijk record verbeteren en de limiet voor dé Olympische Spelen lopen. Akses & Smismans steunt haar in haar weg naar Parijs 2024. Niets is mogelijk zonder goede partners, ook topsport niet.

De Wombat

Vzw De Wombat bouwt meubels voor zorgbehoevende kinderen

Vzw De Wombat zet zich in om de leefwereld van zieke of beperkte kinderen tussen 0 en 18 jaar die aan huis gebonden zijn, te verbeteren. Dat doen ze door slaapkamers, zorgmeubilair of speeltoestellen te bouwen bij het kind thuis. Sinds kort hebben ze hun activiteiten verruimd en bouwen ze ook openbare speeltuinen met een focus op inclusie. Wij spraken oprichter Tom Van Steenwinkel over zijn prachtig initiatief.

Team Protect

“Ons team vormt de spil tussen klant en verzekeraar”

Team Protect staat klaar voor schadeverzekeringen (bijvoorbeeld auto-, brand- en familiale verzekeringen) op maat van particulieren en zelfstandigen zonder vennootschap. Het team staat in voor de administratie van verzekeringen voor jou, je gezin of huisgenoten die voluit willen leven, zonder kopzorgen. Hilde, Tine, Ilse en Thomas beschermen wat jou dierbaar is. Wil jij graag een offerte? Neem dan zeker contact met ons op.

fiscaal voordelig sparen voor je pensioen

Spaar voor later … en betaal minder belastingen

Wil je graag quality time als je later met pensioen bent? Dan neem je best nu al je voorzorgen. Je wettelijk pensioen zal immers niet volstaan om je levensstandaard na je pensionering te behouden. Zelf sparen voor een aanvullend pensioen is dan ook een must. Bijkomend voordeel: sparen voor je oude dag levert je een mooi belastingvoordeel op!

Akses & Smismans kiest Halle als uniek kantoor

We vinden het belangrijk om onze klanten optimaal te kunnen servicen. We staan bij Akses & Smismans niet enkel voor kwalitatief en gespecialiseerd advies op maat, maar ook voor één team dat perfect op elkaar afgestemd is en alle kennis en specialisaties in huis heeft. Zo kunnen we je verzekeren van een 360° service.