Nieuws

Uitgelicht

Akses & Smismans kiest Halle als uniek kantoor

We vinden het belangrijk om onze klanten optimaal te kunnen servicen. We staan bij Akses & Smismans niet enkel voor kwalitatief en gespecialiseerd advies op maat, maar ook voor één team dat perfect op elkaar afgestemd is en alle kennis en specialisaties in huis heeft. Zo kunnen we je verzekeren van een 360° service.

“Klanten kunnen rekenen op onafhankelijk beleggingsadvies”

Waarin en hoe investeer je vandaag best je spaargeld als je op zoek bent naar een aantrekkelijk rendement? Geniet een beleggingsverzekering de voorkeur op een bancair beleggingsfonds? Het zijn twee vragen die klanten regelmatig afvuren op Ronny Mathieu en Diandra Degelaen, Investment Insurance Advisors bij Akses & Smismans. We stellen hen graag aan jullie voor.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Akses & Smismans helpen we jou om te beschermen wat je dierbaar is. We zetten jou voorop, net als je gezin en, als je ondernemer bent, ook je bedrijf. Maar dat doen we niet zoals elke andere verzekeringsmakelaar. Wil je graag weten wat ons uniek maakt? Lees dan vooral verder.

Hoe kan je veilig online winkelen?

Online shoppen, zowat iedereen doet het. Maar wist je dat dit ook een aantal risico’s inhoudt en dat je je hiertegen kan verzekeren? Onze tips helpen je alvast op weg om zorgeloos en veilig online te shoppen.

Doe jij als zelfstandige aan pensioensparen?

Met je wettelijk pensioen kom je er niet als zelfstandige. Hiermee vertellen we jou niks nieuws. Gelukkig kan je een aantal zaken doen om dit wettelijk pensioen aan te vullen. We lijsten de mogelijkheden op.