Nieuws

Nieuws
Cyberverzekering

Een kwalitatieve cyberverzekering is ook voor kleine bedrijven een must

Onlangs zette ons land de NIS2-richtlijn over cyberveiligheid om in Belgische regelgeving. Die legt bedrijven in achttien sectoren strenge regels op inzake cybersecurity. Mogelijk valt jouw bedrijf niet onder de nieuwe richtlijn … maar dan nog is aandacht voor IT-veiligheid een cyberverzekering een absolute must. Ook KMO’s zijn voor cybercriminelen immers interessante doelwitten.

Kronos Group

Klant in beeld: Kronos Group

Kronos Group is een gerenommeerd internationaal bedrijf dat actief is in consulting op het gebied van aankoop, financiën en projectmanagement. Hun vestiging in België ligt in de Louiselaan in Brussel. Voor een audit van hun bestaande verzekeringsportefeuille gingen ze in 2021 op zoek naar een nieuwe verzekeringsmakelaar. Ze vonden de geschikte partner in Akses & Smismans. Wij spraken met Benoit Graas, partner bij Kronos Group over dit partnership.

Astrid Verhoeven

Wie is marathonatlete Astrid Verhoeven?

Astrid Verhoeven is een beloftevolle marathonloopster met een ongekende passie voor de sport. Afzien en haar grenzen verleggen zit in haar DNA. Haar doel? Haar persoonlijk record verbeteren en de limiet voor dé Olympische Spelen lopen. Akses & Smismans steunt haar in haar weg naar Parijs 2024. Niets is mogelijk zonder goede partners, ook topsport niet.

De Wombat

Vzw De Wombat bouwt meubels voor zorgbehoevende kinderen

Vzw De Wombat zet zich in om de leefwereld van zieke of beperkte kinderen tussen 0 en 18 jaar die aan huis gebonden zijn, te verbeteren. Dat doen ze door slaapkamers, zorgmeubilair of speeltoestellen te bouwen bij het kind thuis. Sinds kort hebben ze hun activiteiten verruimd en bouwen ze ook openbare speeltuinen met een focus op inclusie. Wij spraken oprichter Tom Van Steenwinkel over zijn prachtig initiatief.